Perdahlı Beton

 PERDAHLI BETON:Cevre Düzenleme Firmamız,Ankara da Perdahlı Beton ve Saha Betonu işleri yapmaktayız.Endustriyel Zemin Betonu,Baskı Beton,Parlak ve Renkli Beton Firması en iyi Fiyatları.Uygun ödeme şekli ile hizmetimiz vardır.Perdahli Beton diğer bir şekilde anlatacak olursak Parlak Beton olarak adlandırılabilir. 

NASIL YAPILIR:Site içerisinde Saha Betonu nasıl yapıt,konusunu anlatmıştık.Saha Betonu tabirinin bir alt başlığı sayılır.Perdahlı Beton yapımıda,gerek zeminin hazırlanması,gerek demir donatı işleri.Beton dökümü ve helikopter uygulaması hemen hemen aynı.Parlak Betonun diğer uygulamalardan farkı,beton yüzeyinin şeklinin oluşturulması.Perdahli Betonda beton yüzeyi Parlak bir görünüm halindedir. Helikoptere benzeyen uygulama makinesi ile dökülmüş beton parlak bir hale gelene kadar perdahlama devam eder.

NERELERDE YAPILIR :Perdahlı Beton genel olarak kapalı alanlarda yapılır. Kapalı oto parklarda.Islak zemin olan iş yerlerinin zemininde.Buna söyle örnek verebiliriz,hali yıkama atölyesi,oto yıkama istasyonu,hayvan kesim mecrası vs.Bu örnekleri artırabiliriz.Kat Betonları,dükkân ve daire Betonları gibi yerlerde kullanılır.Bu örnekleri çoğaltabiliriz.

PERDAHLI BETON FİYATLARI: Tüm Saha Betonu ve Çevre Düzenleme işleri yapan Firmamız,Ankara da Perdahlı Beton iside yapmakta.Helikpoterli Beton,beton kesme,beton döküm işi ve tüm beton işleri.Perdahli Beton Fiyatları Erdemir Çevre Düzenleme.

Yorumlar

  1. Merhaba,Ankara gimat da Şişman yumurta firmamıza ait iş yerinde Saha Betonu ve Perdahlı Beton yapmış olan bu kardeşlerimi sizlere tavsiye ederim emeklerine saglik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Saha Betonu

Helikopterli Beton

Çevre Düzenleme