Çevre Düzenleme

 ÇEVRE DÜZENLEME:Toplu olarak yaşadığımız Şehirlerin,Site ve apartmanlarin veya herhangi bir müstakil yapının binası.Bu yapıların dış kısmında kalan yerlerinde yapılan Çevre Düzenlerine denir.Genel bir tabir olduğundan oldukça fazla alt başlığı vardır. Öyle ki içerdiği konuları işlemek için her başlığı defalarca detaylandirip yeni bir başlık açılır.Biz bu yazı dizimizde Çevre düzenleme işleri urt perdeden basliklandirarak önce iki ana unsur üzerinden ele alacağız.Tabi kendi içerisinde konuları ve yapı unsurlarini detaylandirmaya devam edeceğiz.
Çevre Düzenleme 
SERT ZEMİN: Cevre düzenlemesi işleri içerisinde,kuru ve sert kalması gerkli olan yerlerdir.Genelde sunii yapı elamanları kullanılarak yapılır.Yol yapımı,oto par,kaldırım.Bunlar en cabuk aklımıza gelen örnekler.Bu örneklere sayısız eklentiler yapabiliriz.Bir başka deyişle,yeşil alan dışında kalan tüm yerler.

Bahçe Duvarı.
Istinat Duvar.
Ankara Çevre Düzenleme 
Bordür Tasi.
Çim Taşı.
Dekoratif Taşlar.
Kilitli Parke Taşları.
Karo Taşı.
Beton Parke Taşları.
Bunlar Sert zeminlerde kullanılan yapı ürünlerinin sadece bir kaçı.Yukarida da belirttiğimiz gibi.Bu yapı ürünleri o kadar çok ki saymakla bitmez. Çevre düzenleme ürünlerini site içerisinde tüm detayları ile sizlere sunmaya çalıştık.ihtiyaciniz olan Beton Parke ve diğer ürünler ile ilgili bilgiye ulaşabilursiniz.
Çevre Düzenleme Ankara 
YEŞİL  ALAN(PEYZAJ) çevre düzenleme ve bahçe düzenleme işleri içerisinde sert deminden hariç bir de peyzaj alanları vardır bunlara yeşil alanlarda diyebiliriz. Yeşil alanlardaki çalışmayı genel olarak birkaç başlıkta toplarsak.
Çim Ekimi.
Ağaç Dikimi.
Çiçek Gurupları.
Çevre Düzenleme 
Çalı Gurupları.
Peyzaj ürünleri.
Bitki Çeşitleri.
Bahçe Çiti.
Bitki Dikimi.
Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri.
Ankara merkezli olan,Çevre Düzenleme ve Bahçe Düzenleme Firmamız ,Tüm ınşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Ankara Çevre Düzenleme,Ankara Bahçe Düzenleme.

Yorumlar

  1. Ankara da Çevre ve Bahçe Düzenleme işlerimizi yapan firma,Çankaya da bulunan sitemizde yaptıkları çalışmadan oldukça memnun kaldık.Kendilerine bir teşekkür yorumu göndermek istedim.herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Selam Saha Betonu ve Çevre Düzenleme yapan bu kardeşleri herkese tavsiye ederim.Ankara ivedik osb.de bulunan iş yerimizin zemin ve Saha Betonunu yaptılar.Emeklerine saglik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Saha Betonu

Helikopterli Beton