Helikopterli Beton

HELIKOPTERLI BETON:Helikopterli Beton Endüstriyel yapılarda çevre düzenlemesi işleri içerisinde saha betonu olarak bilinen Endüstriyel Zemin Betonu dur Helikopterli Beton denmesinin sebebi helikoptere benzeyen perdahlama makinasından dolayıdır.Altında perdah bıçakları bulunan ve üzerine binerek kullanılan bir tür iş makinasıdır. Helikopterli Beton uygulaması fabrika Zemin Betonları petrol istasyonları zemin betonları okul betonları kat ve yol betonları bununla beraber açık ve kapalı otopark betonları gibi yerlerde yapılır daha. Birçok yerde kullanılan Saha Betonu ıslak zemin olarak kullanılan işyerlerinde geniş sahalara sahip işyerleri ve fabrikalarda iş atölyelerinde iş merkezlerinde toplu kullanım alanı olarak imar edilmiş birçok yapının çevre düzenlemesinde kullanılmaktadır. Halk tabiriyle bu işleme Perdahlı Beton, Parlak Beton çizgili Beton renkli Beton Baskı Beton gibi isimler ile adlandırılır.Mühendislik dilinde ise Endüstriyel Zemin Betonu olarak geçer Helikopterli Beton uygulamasında hazır beton kullanılır. 

Helikopterli Beton 
NASIL YAPILIR: Helikopterli Beton Yapımı Beton Dökümü işlemi başlamadan önce yapılması gereken bir kaç aşamalı ön çalışma gerektiren bir iştir. Bu çalışmalar zeminin hazırlanması olarak bilinir zeminin hazırlanması kot çalışması ve beton yüzeyine oluşturacak deyimlerin belirlenmesi gibi işlemlerdir saha betonu dökülecek yer verilen kot ölçüsüne göre harfiyat kazıma veya harfiyat dolumu gibi işleri içermektedir beton dökülecek sahanın sert bir zemin üzerinde olması gerekmektedir bir başka ayrıntı ise betonla toprağın birbirinden ayrılması gerekir Bunu yapmak için çakıltaşı serime veya Kabadüz en ince bir beton dökülmesi uygun olandır zemin ayarlaması yapıldıktan sonra betonun içerisinde bulunacak Demir donatı işi yapılır dökülecek saha betonu 10 cm ise tek katlı Çelik Hasır serilmesi yeterlidir şayet oluşturulacak saha betonu 10 cm'den daha kalın ise iki katlı Çelik Hasır serilmesi uygundur sahaya serilecek olan Çelik hazırlarım paspayı denilen yöntemle zemin ile olan bağlantısı kesilmesi doğru olandır. 

Helikopterli Beton Fiyatları 
NERELERDE YAPILIR:Cevre düzenlemesi gerektiren hemen her yerde yapılır.Sert ve kuru zeminlerde olduğu kadar bazı ıslak zeminlerde  de yapılır.ornek verecek olursak,hatvan kesim mezralarında,oto yıkama ve hali yıkama atölyeleri gibi iş yerlerinde zemin parlak beton olarak uygulanır.Genel olarak bina ve sitelerin açık,kapalı oto parklarında.Petrol istasyonlarında.Fabrika ve iş atölyeleri iç ve dış sahalarında.Kisa mesafe yol ve kaldırımlarda yapımı gözümüze çarpmaktadır. Helikopterli Beton Fiyatları.

ERDEM İR ÇEVRE DUZENLEME:HELIKOPTERLI beton ve diğer çevre duzenleme işleri yapan firmamız Ankara merkezli olup yurdumuzun tüm  bölgelerinde faaliyet göstermektedir.Helikopterli Saha Betonu,Endüstriyel Zemin Betonu,Perdahlı Beton,Baskı Beton,Parlak ve çizgili Beton.Bunlarin yanı sıra Beton Delme,Karot Kesme,Beton kırım işleri,Beton kırma işçisi işleride yapılır.

Yorumlar

  1. Sincan da bulunan fabrika dışında kalan oto park ve meydan yeri için bu firma Saha Betonu ve Helikopterli Beton yaptılar.Acikca söylemeliyim işimiz biraz geç oldu ama iyi oldu ellerine sağlık ustalarin

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ankara Dikmende sitemize ait oto park için bu firmaya Saha Betonu yaptırdık çokta güzel oldu ellerine emeklerine ağlık Firma yetkilisi biraz çirkin ama işlerini iyi yapıyorlar: ))))) sizlerede tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Güle güle yeyin usta, betonu biraz fazla attınız ama olsun,

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Saha Betonu

Çevre Düzenleme