Baskı Beton

 Baskı Beton:Endüstriyel Zemin Betonları içerisinde yer alır. Baskı Beton Saha Betonları uygulamasının,beton yüzeyine Desen verme esasına göre yapılır.Helikopterli Saha Betonu Firmamızın yaptığı iş kollarındandır.Saha Betonu Dökümü ile benzerli vardır.

Baskı Beton
Nasıl Yapılır: Baskı Beton yapımı,Bir noktaya kadar,diğer Saha Betonu işlerinin yapımı ile aynıdır.Zeminin hazırlanması,Dolgu veya harfiyat alımı.Demir donatı ve çelik hasir serilmesi.Kisaca alt yapı işinin tamamı diğer betonlar ile aynı çalışmayı gerektirir.Diger saha betonlarından farklı olan,Beton yüzeyine Desen verme şeklidir. Bu çalışma ile istediğiniz görsel deseni,beton yüzeyine uygulayabilirsiniz.

Uygulama Sekli:Yukarıda belirttiğimiz gibi,belli bir noktaya kadar saha betonu işinin yapımı gibi süre gelen bir çalışma yapılır.Beton döküldükten sonra istenilen beton yüzey kot'una göre,beton yüzeyi düzeltilir.Bu aşamadan sonra,beton yüzeyinde ki görseli oluşturacak desenler ile bezenmiş kalıplar devreye girer. Desen şeklini verecek kalıplar,kendine has yapı kimyasalı ile yağlanır. Dökümü gerçekleşmiş olan beton yüzeyine bu kalıplar ile desen verilir. Baskı Beton Fiyatları.

Firmamız Ankara Baskı Beton ve diğer beton işlerinde sizlerin hizmetinde.Dilerseniz anahtar teslim tabiri ile yüklenici firma olarak.Dilerseniz işçilik olarak hizmet sağlamaktayız. Baskı Beton Ankara,uygun fiyat ve kaliteli işçilik ile hizmetinizdeyiz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Saha Betonu

Helikopterli Beton

Çevre Düzenleme